O NAMA

KO SMO MI?

Auto servis u Beogradu – D&M. Mi smo Auto Servis bogatog iskustva, profesionalno i brzo dijagnostikujemo i rešavamo sve vrste kvarova na Vašem vozilu.

Pored dijagnostike, bavimo se prodajom i ugradnjom novih i polovnih auto delova za vozila marke Citroen (C5, C4, C3, C2, C1) i Peugeot (206, 307, 406, 407, 508).

Usluge našeg servisa su sledeće:

– dijagnostika (Peugeot, Citroen 1995 – 2018 god.)
– mehanika
– elektronika
– limarija i farbanje vozila
– vulkanizerske usluge
– mogućnost biranja novih original i polovnih delova, kao i kopije
– ugradnja delova
– sva prateća oprema za vozila
– dubinsko pranje vozila
– poliranje auto farova

Auto servis Citroen vozila Beograd

U našem auto sevisu D&M posedujemo najsavremeniju opremu i tehnologiju koja će lako i brzo dijagnostikovati koji je kvar vozila u pitanju. Obučeni smo i posedujemo veliko iskustvo u ovom domenu posla, te ćemo se profesionalno pobrinuti za Vaš automobil. Dugogodišnje iskustvo je iza nas – sa vozilima marke Peugeot i Citroen radimo od 1995. godine.

Kod nas možete nabaviti povoljno nove i polovne delove za Vaše vozilo. Imamo veliki izbor auto delova za Citroen i Peugeot vozila koje za Vas ugrađujemo sa garancijom na rad i delove. Delovi motora, limarija, enterijer ali i sva ostala prateća oprema visokog kvaliteta Vas očekuje u našem servisu.

Pored toga, bavimo se dubinskim pranjem vozila, ali i poliranjem auto farova. Vratićemo izgubljeni sjaj Vašem vozilu, jer kada vozilo izađe iz naših prostorija izgledaće kao novo.

Dakle, ukoliko Vam je potrebna ugradnja novog, odnosno polovnog auto dela – D&M je Vaš pouzdan partner! Poštovanje rokova, kvalitet i pristupačne cene su glavne odlike našeg rada.

Auto servis Citroen vozila Beograd

Dakle, ukoliko Vam je potrebna ugradnja novog, odnosno polovnog auto dela – D&M je Vaš pouzdan partner!

Poštovanje rokova, kvalitet i pristupačne cene su glavne odlike našeg rada.

Statistika poseta

0055613
Danas
Ovog meseca
UKUPNO:
75
1971
55613

Auto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila BeogradAuto servis Citroen vozila Beograd

Search